VVS installation

 

ss


Fra små opgaver til store projekter

Vi udfører alle former for installation af VVS. Vi klarer alt fra de helt små opgaver, til større og tidskrævende projekter. Vi kan således stå for alt lige fra planlægning, indkøb af materialer, montering, involvering af andre håndværkere samt alle de administrative udfordringer.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vores dygtige og autoriserede VVS personale sørger for at dine opgaver bliver løst i højeste kvalitet.
Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring i form af rådgivning, samtidig med at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Installation af VVS i Hovedstadsområdet

Har du brug for VVS-installation i København eller omegn, så kontakt Bedre Bad Ishøj i dag på
tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi kigge på hvilke opgaver du har brug for hjælp til, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Professionel VVS-installation af autoriseret VVS montør

Vi udfører alle typer af VVS-installationer, lige fra mindre installationer som en udskiftning af en radiator ventil, til en større og mere omfattende installation af VVS som en udskiftning af et badeværelse.
Vi hjælper både private, offentlige og erhvervskunder med deres VVS-opgaver, og vi benytter altid en autoriseret VVS-montør fra vores dygtige personale.

Autorisation sikrer kvalitet

Med autorisationen er vores kunder sikret at VVS-arbejdet udføres korrekt, samtidig med at det udføres i meget høj kvalitet. Da der i forbindelse med mange former for VVS-installationer er en række love og regler der altid skal overholdes, kan vi tilbyde vores kunder professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med deres opgaver.

Med os som samarbejdspartner er du således sikret at dit nye badeværelse f.eks., lever op til alle krav der stilles til et baderum.