VVS Døgnservice

 

rorskade


Akut VVS døgnservice

Hvis der sker en skade der kræver omgående hjælp fra en autoriseret VVS-montør, tilbyder Bedre Bad Ishøj akut døgnservice af høj kvalitet året rundt. Det er derfor muligt at ringe til vores VVS-døgnvagt og få hjælp hurtigt, hvis der opstår skader uden for vores normale åbningstid.

Vi er nemlig bevidste om, at akutte problemer sjældent planlægger sig selv, og kan opstå, når man mindst venter det. Derfor står Bedre Bad Ishøj tilsvarende til rådighed døgnet rundt, så du roligt kan sove trygt hver nat.

Autoriseret VVS døgnvagt

Selvom du skal bruge en VVS-montør udenfor den normale åbningstid, er du stadigvæk sikret den samme service og kvalitet som ellers, når du ringer til vores VVS-døgnvagt.
Er der sket en skade der kræver involvering af andre håndværkere, kan vi også fritage dig fra at skulle bekymre dig om at lave aftaler og andre administrative opgaver.

VVS døgnservice i hele Hovedstadsregionen

Det er ikke til at forudse hvornår en skade sker på eksempelvis vandrør, kloak eller lignende. Ofte kan skader ligeså godt opstå uden for normal åbningstid som inden for den normale åbningstid. Men er der f.eks. tale om et sprængt vandrør, er det enormt vigtigt at skaden bliver udbedret så hurtigt som muligt, for at minimere eventuelle følgeskader.

Hvis dit uheld er ude, og dit vandrør er sprunget om aftenen, så kan du trygt ringe til vores akut-telefon, hvor du samtidig kan forvente hurtig udrykning. Vores biler er nemlig et rullende værksted med alle de fornødne materialer og værktøj, som er nødvendige for at kunne løse hvilke som helst akutte problemer.

Døgnservice – weekend, nat eller helligdag

Hos Bedre Bad Ishøj er det muligt at bestille hjælp året rundt, hvis uheldet skulle ske udenfor normal åbningstid. Vi har således en VVS-døgnvagt på arbejde året rundt, som det er muligt at komme i kontakt med via telefon. Selvom du skal bruge hjælp udenfor den normale åbningstid, er du stadigvæk sikret den samme høje service og kvalitet i arbejdets udførelse som du ellers ville være sikret inden for den normale åbningstid.

Derfor kan du roligt ringe til os hvis du har brug for akut hjælp til autoriseret VVS i weekend, nat eller helligdag.

Hvis uheldet er ude, og du har brug for akut-hjælp af en professionel VVS-installatør, så kan du med fordel beskrive opgaven. På den måde kan vores erfaren og kompetente medarbejder danne sit et overblik, inden vi kommer ud til din bopæl. Derved er det muligt, at løse problemet mere effektivt og hurtigt, samt begrænse de efterfølgende skader.

Ring på tlf.: 4373 4100

Vi hjælper kunder i hele København og omegn, så ring til os på tlf.: 4373 4100 hvis du eller din virksomhed har brug for hjælp nu!

Er uheldet ude, kan Bedre Bad Ishøj hjælpe dig med akut VVS arbejde. Det betyder at du ikke behøver at være urolig, selvom der skulle opstå en skade udenfor almindelig åbningstid. Får du en skade der kræver akut hjælp fra en VVS-døgnvagt, skal du blot ringe på vores akutnummer 4373 4100, så er hjælpen lige på trapperne.

Vi tilbyder akut VVS-døgnservice til

  • Private
  • Offentlige institutioner
  • Erhvervskunder
  • Boligforeninger

i hele Hovedstadsområdet. Du kan forvente at møde en medarbejder, som er meget imødekommende og kompetent, som samtidig kan sætte sig i kundens sted. 

VVS-døgnvagt i København og omegn

Vi tilbyder akut VVS-døgnservice i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro, osv.