Vi tilbyder

 

detkanvi


Hos Bedre Bad Ishøj kan du få hjælp til alt inden for:

  • VVS
  • Bad
  • Energi
  • Kloak

Vi foretager mindre og større VVS-installationer for både privat og erhverv til konkurrencedygtige priser. Hos Leon Petersen er vi autoriseret VVS-installatør, hvilket sikrer høj kvalitet i arbejdets udførelse. Samtidig tilbyder vi også renovering, ombygning eller udvidelse af dit nuværende badeværelse. Vi imødekommer altid vores kunders behov gennem kyndig ekspert rådgivning fra vores erfarne medarbejdere. Det kan vi blandt andet sikre gennem vores badtjek og showroom.

Hos Bedre Bad Ishøj er vi stolte af at kunne kalde os for BBA Certificeret Energivejleder, og har samtidig den nødvendige erfaring og viden om naturgas. Det sikrer dig en effektiv løsning af opgaverne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du oplever problemer med dit kloaksystem, så kan det løses ved hjælp af kloakrensning. Samtidig tilbyder vi også kloakservice for både privat og erhverv, så du undgår uforudsete omkostninger ved større reparationer.

Fokus på dit behov

Hos Bedre Bad Ishøj er vi bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov. Derfor er det sjældent, at en badeværelses- eller energiløsning passer til flere forskellige typer af kunder. Vi mener, at vores kunders behov bliver dækket gennem tæt dialog fra start til slut. Det sker gennem kyndig ekspert rådgivning. Med andre ord bliver du altså præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet, som imødekommer dine præferencer og behov.

Vores medlemskab

Leon Petersen er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører fordelt over hele Danmark. Hvis vi mod forventning skulle komme i problemer eller tvivl om opgavens omfang og udførsel, så har vi dermed hurtig og nem adgang til ny viden. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer.

Få inspiration

Du finder også masser inspiration i vores store showroom, som du kan læse mere om her.

I menuerne herunder kan du se alle de forskellige ydelser, som vi tilbyder! Du kan med fordel læse mere om vores ydelser, og hvordan vi imødekommer netop dine præferencer og behov her på siden. Bedre Bad Ishøj ser frem til at løse din opgave med engagement og effektivitet fra alle vores erfarne medarbejdere, som du måtte møde gennem projektforløbet!

Vi står altid klar til besvarelse af dine spørgsmål, og du kan altid forvente et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Du finder vores kontaktinformationer her.