Naturgas

 

gas


Vi giver dig fuld udbytte af naturgas

Skal du skifte fra olie eller el, klarer vi den komplette installation af din naturgas forsyning. Du kan få op til kr. 5.000,00 i tilskud fra naturgasselskabet HMN ved skift fra olie eller el til naturgas. Vi giver dig samtidig 5 års garanti og en serviceaftale på en Vaillant naturgaskedel.

Udskiftning af gaskedler – der er penge at spare

Der kan være mange penge at spare ved at skifte naturgaskedel, især hvis din nuværende er mere end 12 år gammel. Vi tilbyder udskiftning af din gaskedel til en ny fra Europas førende kedelproducent Vaillant.

Lige nu kan du oveni få op til kr. 3.800,00 i tilskud fra naturgasselskabet HMN ved udskiftning.
Sådan får du større udbytte af din naturgas.

Service på naturgas

Vi tilbyder dig et service abonnement, så du altid er sikker på, at din naturgaskedel fungerer økonomisk rigtigt og driftssikkert. Ved driftstop kan en af vores erfarne servicemontører altid kontaktes - vi rykker også ud uden for normal arbejdstid.

Få professionel rådgivning om naturgas

Vi tilbyder dig kompetent rådgivning og hjælper dig med at finde den rette løsning, hvis du enten skal overgå til naturgas eller skal have udskiftet din gamle gaskedel.

Vi er den største naturgasinstallatør

Vores naturgasmedarbejdere har mange års erfaring i naturgasinstallationer og gasservice. I alt har vi over 13.000 gas-servicekunder i hele Storkøbenhavn og er den største naturgasinstallatør for Hovedstadsregionens Naturgas, HMN.

Få en løsning med bedste garanti

Vi er omhyggelige i vores arbejde og bruger altid de bedste materialer – for det skal naturligvis være sikkert og trygt for dig at anvende naturgas. Derfor kan vi tilbyde nogle særdeles fordelagtige garantiordninger. På vores gaskedler tilbyder vi for eksempel 5 års garanti, skønt vi kun er forpligtet til at give 2 års garanti.

Kvalitetsarbejde over det hele

Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og udføre kvalitets-arbejde hver gang. Det mener vi, er en af forklaringerne på, at vi har kunnet drive en fornuftig forretning gennem 5 årtier.
Vi ser fortsat frem til at betjene kunder over hele Sjælland, Storkøbenhavn, Ishøj, Greve, Solrød, Vallensbæk, Brøndby, Karlslunde, Hedehusene, Tåstrup, Sengeløse og Køge.