Tv inspektion

 

klaok mursten


TV-inspektion af kloak

Bedre Bad Ishøj udfører TV-inspektion for private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en generel kloakservice eller kloakreparation. Når vi benytter os af TV-inspektion ved en kloakreparation, slipper vi samtidig for at grave hele kloaksystemet op, og dermed sparer vores kunder i sidste ende penge. Det sikrer en hurtig og effetiv løsning af problemerne uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

TV-inspektion ved hussalg

Når man køber hus, er det vigtigt at kende til alle eventuelle skader og mangler. En TV-inspektion af kloaksystemet er derfor en god ide at få foretaget i forbindelse med huskøb, for at slippe for ekstra regninger. Vi kan hjælpe med at finde frem til skader og mangler på kloaksystemet med en TV-inspektion, samt udføre reparationer og udbedringer.

TV-inspektion i hovedstadsområdet

Har du brug for en TV-inspektion i København eller omegn, så kontakt Leon Petersen i dag på
tlf.: 2268 0116, eller via kontaktformularen her på siden. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, og vi står altid til rådighed, og er klar til at give dig en TV-inspektion. 

Find årsagen til dine kloakproblemer med en grundig TV-inspektion af kloak

Har du kloakproblemer, eller har du behov for et serviceeftersyn af kloak i form af kloakservice? Ikke desto mindre kan en TV-inspektion af kloakledningerne og systemet være en rigtig god ide.

Leon Petersen er specialister i at udføre kloakreparationer, kloakservice og TV-inspektion af kloak ved hjælp af avanceret udstyr, der gør, at vi kan lave punktreparationer, i stedet for at grave hele kloaksystemet op. Dermed er det en langt billigere løsning at bruge en TV-inspektion, hvis man har kloakproblemer, da man kan finde det konkrete problem forholdsvis nemt, og sætte ind lige netop det sted, hvor der er kloakproblemer. Der kan være rigtig mange årsager til, at man kan få kloakproblemer, og for det meste er en kloak ret utilgængelig, med mindre man benytter sig af en TV-inspektion. Årsagen heraf er selvfølgelig, at dit kloaksystem er under jorden, og det kan være svært at danne sit overblik. Lad Bedre Bad Ishøj sikrer et velfungerende kloakanlæg. 

Kloakservice i form af en TV-inspektion af kloak, kan f.eks. bruges til at finde og lokalisere følgende problemer:

Brud på kloakrør
Rodskader
Forstoppelser
Utætheder
Sætningsskader
Forskudte samlinger
Lokalisering af diverse genstande og fremmedlegemer
Rottebekæmpelse

Undgå ubehagelige overraskelser med en kloak TV-inspektion

Ved f.eks. hussalg, kan der opstå ubehagelige efterregninger til køberne, hvis der er skader og mangler på husets kloaksystem. Derfor anbefaler vi at der altid indgår et kloaktjek eller kloakservice i form af en kloak TV-inspektion, i forbindelse med alle hussalg. På denne måde er købere sikret at der ikke lige pludselig kommer en stor efterregning, når de senere hen finder ud af at deres nye hus har kloakproblemer.

Kloak inspektion for offentlige og erhvervskunder

Det er naturligvis ikke kun private huskøbere der kan få kloakproblemer, derfor udfører vi også TV-inspektion af kloak for offentlige- og erhvervskunder. Desuden er vi fast samarbejdspartner for flere forsikringsselskaber. I forbindelse med vores samarbejde med Topdanmark fungerer vi f.eks. som håndværkstaksatorer. I den forbindelse udfører vi reparationer ved stoppet kloak, laver strygninger og inddrager andre håndværkere til reparationer af forsikringsskader som utætte vandrør, utætte varmeinstallationer, utætte tag-inddækninger og kloakreparationer.

TV-inspektion af kloak i København og omegn

Vi udfører professionel TV-inspektion af kloak for private, offentlige og erhvervskunder i hele København og omegn. Kontakt os på tlf. 2268 0116, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen aftale hvilke problemer du skal have løst, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Leon Petersen udfører bl.a. TV-inspektion i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.....