Rottebekæmpelse

 

rotte-1

Har du på fornemmelsen, at der løber rotter rundt i dine kloakker, så kan du med fordel læse med her. Hos Bedre Bad Ishøj kan vi nemlig garantere rottefri kloak i løbet af tre måneder. Det opnår vi gennem vores avancerede rottefælder. Vi benytter nemlig altid den nyeste teknologi, hvad angår effektive fælder. Rotteproblemer kan opstå for alle. Derfor tilbyder vi effektiv udryddelse af rotter både til privat og erhverv i hele København og omegn til konkurrencedygtige priser.

Prisen på rotteproblemet er meget svær at præcisere over telefonen. Det afhænger nemlig i høj grad af omfanget og antallet af rotter. Det afhænger ligeledes af hvilken type af kloakledninger, som kloaksystemet består af. Derfor tager vi gerne på besøg, hvor vi selv kan vurdere omfanget, og derefter kan komme med et uforpligtende tilbud.

Tegn på rotter

Alle skadedyr efterlader en eller anden form for tegn efter sig. Hvis du kan nikke godkendende til nedenstående tegn, så skal du straks kontakte os, så vi kan bekæmpe dit rotteproblem. Jo længere tid der går, desto større bliver antallet af rotter, og dermed stiger omfanget af bekæmpelsen.

Der er typisk fire tegn, som man med fordel kan være opmærksom på:

  • Lugtgener
  • Ekskrementer
  • Huller i boligen eller ejendommen
  • Lyde fra lofte og vægge

Rotter skaber særlige lugtgener, som mest af alt kan minde om kloak eller en svinestald. Hvis du oplever disse to former for lugtgener, så har rotterne højst sandsynligt etableret sig i boligen eller ejendommen.

Det er ekstremt vigtigt, at være opmærksomme på ekskrementerne, da det kan medføre sygdomme, som i værste fald kan være dødelige for personer med dårligt immunforsvar. Du kan kende rotternes cylinderformede  ekskrementerne ved at de enten er sorte eller brune. Vores generelle erfaring er, at ekskrementerne oftest er mellem 6 til 7 mm lange.

Avancerede rottefælder og rottebekæmpelse

Vi har stor erfaring med alt indenfor kloakker, og er der problemer med rotter kan vi opsætte en avanceret rottefælde. Fælderne registrerer rotterne med varmesøgning, og eliminere med kraftigt stempeltryk. Vi anvender de nyeste og mest effektive rottefælder, for at slå rotteinfesteringen ned hurtigst muligt. 

Effektiv rottebekæmpelse med automatisk SMS

Vores avancerede rottefælder sender automatisk en SMS til kunden, når en rotte er registreret og elimineret. For dig er det en nem og effektiv rottebekæmpelse, som garanterer at kloakken er rottefri i løbet af tre måneder! Herved kan du løbende følge med i udrensningen af dit rotteproblem, og glæde dig ved den effektive løsning. Vælger du Bedre Bad Ishøj, som din samarbejdspartner garanterer vi dig et effektivt resultat.

Rottebekæmpelse for fødevarevirksomheder og restaurationer

Højteknologisk rottebekæmpelse for virksomheder, der håndterer fødevarer, såsom cateringvirksomheder og restaurationer.

Kontakt os på 2268 0116 og få et uforpligtende tilbud.