Kloakservice

 

kloak-daeksel

 

Hos Leon Petersen – Bedre Bad i Ishøj tilbyder vi effektiv kloakservice, så du er sikret et velfungerende kloaksystem uden uforudsete problemer og reparationer. Vi tilrettelægger vores service ud fra dine behov. Der kan nemlig være flere årsager til behovet for service, hvor kloakledningernes årgang og kvalitet er af større betydning. Samtidig har antallet af husstandens medlemmer ligeledes en større betydning, da en større husstand udsætter kloakledninger for større pres. Vi udfører bl.a. kloakservice i Ishøj, Herlev, Albertslund, det storkøbenhavnske område og over hele Sjælland.

Akut brug for hjælp?

Hos Bedre Bad Ishøj kunne vi aldrig finde på at lade vores kunder være i stikken. Vi er nemlig bevidste om, at akutte problemer sjældent planlægger sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet. Derfor står vi ligeledes til rådighed på alle tider af døgnet. Når du ringer til os om akut brug for hjælp, så kan du med fordel forklare problemet i telefonen. Derved har vi mulighed for, at danne os et overblik over situationen inden vi kommer frem. Det sikres derved, at problemet i langt højere grad kan løses effektivt.

Mange års erfaring med kloakservice

Vi har rigtig mange års erfaring med kloakarbejde, og yder derfor også den bedst mulige service i forbindelse med alle typer af kloakarbejde.
Vi udfører både kloakreparationer, ændringer i kloakken og reparationer af kloakken via TV-inspektion.

Et godt råd

Oftest når folk overvejer et hus, så tager man kun højde for det, som er over jorden. Dog er vores generelle råd, at det også er ekstremt vigtigt at have fokus på det, som er under jorden – herunder kloakledningerne, som danner det samlede kloaksystem. Du kan derfor med fordel foretage kloakservice gennem en TV-inspektion, inden du køber et nyt hus. Derved undgår du store uforudsete økonomiske udgifter i fremtiden ved et ikke-velfungerende kloaksystem.

 

Avanceret kloakudstyr

Vi har det mest avancerede udstyr indenfor kloakservice og kloakreparation, og de fleste gange kan vi derfor undgå opgravninger ved hjælp af TV-inspektion og punktreparationer.
Har du brug for kloakservice eller reparation af kloakken, kan du altid kontakte os på tlf.: 2268 0116!

Rådgivning og vejledning

Vi gør altid meget ud af god rådgivning både før og undervejs med baggrund i vores mange års erfaring med kloakservice. Vi kan derfor roligt sige, at du får den bedste løsning på dit kloakproblem - til den bedste pris.

Rådgivning og vejledning

Vi gør altid meget ud af god rådgivning både før og undervejs med baggrund i vores mange års erfaring med kloakservice. Vi kan derfor roligt sige, at du får den bedste løsning på dit kloakproblem - til den bedste pris.

Bedre Bad Ishøj er autoriseret kloakmester. Vi har dermed den nødvendige erfaring og viden til, så du i fremtiden kan nyde godt af et velfungerende kloaksystem gennem en serviceaftale hos os. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og du kan finde vores kontaktinformationer her.

Relaterede fagområder

Herunder finder du links til andre relaterede fagområder, som Bedre Bad Ishøj udfører. VI har stor ekspertise inden for feltet, og anvender denne i alle typer af opgaver.