Kloakrensning

 

kloakrens

 

Bedre Bad Ishøj er din professionelle samarbejdspartner til løsning af alle typer af kloakopgaver – herunder kloakrensning og reparationer af kloak. Vores erfarne og kompetente medarbejdere har den nødvendige viden til effektiv rensning af dit kloaksystem uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdets udførelse. Vi benytter altid den nyeste viden om højtryksspuling på markedet, så du i fremtiden kan nyde godt af et velfungerende kloaksystem.

Leon Petersen kunne aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. Derfor kan vi tilbyde hurtig udrykning, som mindsker og begrænser skaden. Når du ringer om et akut problem, så kan du med fordel beskrive problemet for os. Det betyder, at vi kan danne os et overblik over opgaven på vej ud til dig, så du hurtigst muligt får et veltrimmet kloaksystem.

Konkurrence dygtige kloakpriser

Vi yder altid top professionelt kloakarbejde - samtidig har vi særdeles nogle konkurrencedygtige priser.


Kontakt os på tlf.: 2268 0116 og få et uforpligtende tilbud.

Rådgivning og vejledning

Før vi starter kloakrensning og andet kloakarbejde, vejleder og rådgiver vi dig altid med baggrund i vores erfaring. Du får den bedste løsning på dit kloak problem - til den bedste pris. Vi har den nødvendige viden og års erfaringer, der gør at vi kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning. Vi kan guide kunderne sikkert gennem alle kloak relaterede opgaver, og vores kompetente medarbejdere tilbyder professionel sparring.

Autoriseret kloakmester

Hos Bedre Bad Ishøj er vi stolte af at kunne kalde os autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi har den nødvendige viden til løsning af en bred vifte af kloak relatereret problemer – herunder kloakrensning.

Hvis du oplever problemer med forstoppede kloakker, faldstammer, toiletter samt ud- og indvendige afløb, så kan vi løse dette gennem en effektiv kloakrensning. Det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdets udførelse.

Vores udstyr er ekstrem avanceret, hvilket betyder, at vi i langt de fleste tilfælde af kloakrensning undgår udgravninger af nogen former. Vores avanceret udstyr mindsker altså omkostningerne for dig.

Hvilke tegn kan der være på en tilstoppet kloak?

Hvis du oplever, at vandet forsvinder langsomt, eller siger en klukkende lyd, hvis man skyller ud i toilettet, så kan det være et tegn på, at kloakledningen er tilstoppet. Til løsning af dette problem er kloakrensning den eneste løsning. Man kan dog gøre meget for at mindske sandsynligheden for en tilstoppet kloak ved ikke, at bruge sit toilet som en skraldespand. Det sker eksempelvis oftest, hvis man smider vatpinde og lignede ned i toilettet, som kan sætte sig fast, da kloakledningen har en del bøjninger.

En kloakrensning kan altså sikre et velfungerende kloaksystem, og øger samtidig badeværelsets komfort, da problemet med tilstoppet toilet fjernes.