showroom

 

Susannes-tlf-582

Besøg vores 750 m2 store showroom Ishøj

I vores smarte showroom har du mulighed for at danne et overblik over vores brede udvalg af materialer, komponenter og badeværelsesmøbler, som vi kan tilbyde dig. Du har samtidig mulighed for at føle og mærke på produkterne. Det kan hurtigt skabe et overblik over de tilhørende fordele og ulemper ved de forskellige produkter.

Vores flotte showroom kan give dig inspiration, som brochurer og magasiner ikke har mulighed for. Du har nemlig mulighed for rent visuelt, at se vores opstillede delløsninger, og få en visuel præsentation af nogle af vores totalløsninger inden for bad. Hos Bedre Bad Ishøj har vi altid op til flere erfarne og kompetente medarbejdere, som går rundt i vores showroom, og er til rådighed for dig. Du har derfor altid mulighed for at få svar på dine eventuelle tvivlsspørgsmål. Om end det gælder fordele og ulemper ved forskellige produkter eller hvilke løsninger, som netop kan dække dine præferencer og behov.

Da der findes utallige badeværelsesløsninger på markedet kan det være svært at danne sig det fulde overblik. Det kan vores smarte showroom løse for dig. Vi ser frem til at se dig i vores flotte showroom.

Start Projekt Nyt Bad her

Går du med tanken om et nyt badeværelse, så er det et godt sted at hente både inspiration og viden. Her finder du udvalgte billeder af vores løsninger, og af de mærker vi forhandler.

Nedenfor har vi listet en række punkter, som du med fordel kan lade dig inspirere af, når du besøger vores showroom:

  • Farver
  • Design
  • Indretning

Og så er personalet klar med vejledning og svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Velkommen i vores showroom

Du finder vores flotte showroom her:

Baldershøj 1
2635 Ishøj

Hvis du måtte have spørgsmål inden dit besøg, så finder du vores kontaktinformationer her.

 

Her skaber vi badeværelser

Vi skaber flotte og funktionelle badeværelser over hele Sjælland og i Storkøbenhavn – herunder i Ishøj, Greve, Solrød, Vallensbæk, Brøndby, Karlslunde, Hedehusene, Tåstrup, Sengeløse og Køge.