Badeværelsesudstilling

 

bad-1


Kæmpe udstilling af badeværelser

Hos Bedre Bad Ishøj kan du finde inspiration til dit gamle eller nye badeværelse. Vi har en meget stor udstilling af badeværelser på 750 m2, som i øvrigt er Sjællands største af sin slags. Her kan du finde alt lige fra badeværelsemøbler, toiletter, håndvask, vandhane, armaturer, brusere, badekar, termostater, brusekabiner og andre bruseløsninger samt en masse andet badeværelsetilbehør.

Vores flotte udstilling kan skabe et hurtigt og klart overblik over relevante materialer, produkter og badeværelsesmøbler, som findes på markedet. Ligeledes kan det skabe et overblik over de tilhørende fordele og ulemper. Det kan altså spare dig for en masse tid, og giver samtidig et langt bedre indblik, som brochurer og magasiner ikke kan give dig. 

Alle prisklasser

Det er lige meget om du er ude efter den billigste løsning til dit badeværelse, eller om du går efter den ypperste luksus og kvalitet. I vores badeværelse udstilling har vi alt indenfor badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør, og derfor har vi også både prisvenlige løsninger såvel som de mest luksuriøse produkter på markedet.

Hos Bedre Bad Ishøj er vi nemlig bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov og præferencer. Derfor har vi også et bredt udvalg af eksempler på delløsninger, som kan imødekomme forskellige behov.

Find inspiration til nyt badeværelse

Går du og drømmer om et nyt baderum, eller leder du efter ting der kan forny dit gamle, så kom forbi vores store udstilling. Her kan man ikke undgå at blive inspireret af de mange flotte og gennemførte udstillinger med alt hvad hjertet kan begære indenfor tilbehør til badeværelset.

Vi ser oftest badeværelset som det rum i boligen, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Vores generelle erfaring er, at det oftest kræver en mindre sum penge for at kunne øge badeværelsets komfort markant fx ved udskiftning af badeværelsesmøbler, toilet eller armatur.

Internationale topdesignere

Du kan fx opleve nogle af de imponerende og moderne brands, hvor badeværelsesserierne ofte er designet af anerkendte internationale topdesignere. Her får moderne teknologi, lækkert design og funktionelle løsninger det hele til at gå op i en højere enhed. Vi har også brands hvor omkostningerne er holdt ved et minimum, hvilket gør at vores kunder kan få et nyt badeværelse til en rigtig god pris, og hvor baderumsmøbler og badeværelsestilbehør naturligvis stadigvæk er af høj kvalitet til pengene.

Få professionel rådgivning og vejledning ved vores udstilling

Ud over badeværelsesinspiration, har du samtidig mulighed for at få en snak med vores veluddannede og erfarne personale. De står klar til at rådgive og vejlede dig omkring mulige løsninger for et nyt badeværelse, eller en fornyelse af det gamle. Det vil altid i åbningstiden være muligt at komme i kontakt med flere af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Grundet vores mange års erfaring, så har vi i mange år sikret, at vores kunder kan få deres drømmebadeværelse opfyldt. Derfor kan vi med garanti også imødekomme dine præferencer og behov. 

Skal vi montere, installere og færdiggøre?

Har du brug for hjælp til VVS-installation, kan vi også klare dette. Vi har flere autoriserede VVS-montører der kan opsætte dit badeværelse for dig. Du kan få en snak med vores rådgivere når du besøger vores udstilling af badeværelser, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Om end du har tænkt på udvidelse, renovering eller ombygning af dit nuværende badeværelse, så kan du forvente kyndig ekspert rådgivning. Sammen opstiller vi en plan for dit badeværelse, som dækker husstandens krav til design, indretning og funktioner. Dit drømmebadeværelse kan du få opfyldt hos Leon Petersen i Ishøj.