Badeværelse totalløsning

 

vandha

 

Lad Bedre Bad Ishøj stå for en totalløsning til dit badeværelse.

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos os kan den drøm blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre, er at tage en snak med vores personale omkring dine ønsker og behov, så kan vi sammen sammensætte dit drømmebadeværelse, og du vil modtage en samlet pris for hele projektet. Vi sender gerne en Bedre Bad forbi for at lave et gratis badtjek på dit nuværende badeværelse. På denne måde kan vi nemmere komme med brugbare råd og idéer til hvordan dit nye badeværelse kan tage form. Derudover snakker vi om dine ønsker og behov for dit badeværelse, som er vigtigt tidligt i processen for at være sikker på at vi er på samme bølgelængde når det kommer til totalløsningen af dit badeværelse. Bestil dit gratis badtjek lige her og kom godt i gang med din badeværelsesdrøm.

Fra første streger til fuldt færdigt

Vi står for alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering og udbedring af kloakrør og vandrør m.m., samt den endelige montering af badeværelset.
Ved at lade Bedre Bad Ishøj stå for en totalentreprise på dit badeværelse, er du sikret at dit nye badeværelse er i de bedste hænder, samt at du får en garanteret professionel finish. Samtidig behøver du ikke bekymre dig omkring din egen tid, vi står for det hele! Især når det kommer til badeværelser kan det ofte være en god idé at vælge en totalløsning – ofte kan du endda spare penge ved at lade en leverandør stå for hele processen, fremfor selv at skulle koordinere og finde alle de forskellige håndværkere der er nødvendige for et badeværelsesprojekt. Vi har en stor erfaring indenfor totalentreprise, og derfor kan vi udføre arbejdet effektivt og til en standard, du ikke er garanteret hvis du benytter dig af flere forskellige parter.

Kom ind og få inspiration i Sjællands største showroom med badeværelser

Mangler du inspiration til dit nye baderum, så har vi Sjællands største showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsemøbler. Her er der med garanti noget for enhver smag, og vi kan samtidig hjælpe dig med alle aspekter i forbindelse med dit nye baderum. Så hvis du ikke vil samle og montere selv, kan vi naturligvis også stå for det. Når du starter inspirationsfasen hos os, kan du være sikker på at få et godt overblik over de forskellige muligheder på markedet og vi kan hjælpe dig med at finde præcis de elementer som du drømmer om til dit eget badeværelses projekt.

Bestil et uforpligtende møde om en badeværelsetotalløsning

Du kan altid få professionel rådgivning og vejledning hos Bedre bad Ishøj, når du besøger vores store udstilling af badeværelsemøbler og badeværelseudstyr. Vores fagligt dygtige personale står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. De vil også kunne vejlede dig om hvilken løsning der er smartest at vælge for dig, hvis du står overfor at skulle have et nyt badeværelse. Dertil kan vi komme med idéer til udformning, materialevalg og andet, som sikre dig en tidssvarende løsning, som du kan nyde hver gang du benytter dit nye badeværelse.

Få dine ideer visualiseret og se om de holder

Hos Bedre bad Ishøj kan du få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så er du sikker på at du vælger den rigtige løsning.

Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om en totalløsning for dit badeværelse. Du kan desuden med fordel booke en tid til et møde her på siden på forhånd.