Badeværelse totalløsning

 

vandha


Lad Bedre Bad Ishøj stå for en totalløsning til dit badeværelse.

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos os kan den drøm blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at tage en snak med vores personale omkring dine ønsker og behov, så kan vi sammen sammensætte dit drømme badeværelse, og du vil modtage en samlet pris for hele projektet.

Fra første streger til fuldt færdigt

Vi står for alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering og udbedring af kloakrør og vandrør m.m., samt den endelige montering af badeværelset.
Ved at lade Bedre Bad Ishøj stå for en totalentreprise på dit badeværelse, er du sikret at dit nye badeværelse er i de bedste hænder, samt at du får et garanteret professionelt finish. Samtidig behøver du ikke bekymre dig omkring din egen tid, vi står for det hele!

Kom ind og få inspiration i Sjællands største showroom med badeværelser

Mangler du inspiration til dit nye baderum, så har vi Sjællands største showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsemøbler. Her er der med garanti noget for enhver smag, og vi kan samtidig hjælpe dig med alle aspekter i forbindelse med dit nye baderum. Så hvis du ikke vil samle og montere selv, kan vi naturligvis også stå for det.

Bestil et uforpligtende møde om en badeværelse totalløsning

Du kan altid få professionel rådgivning og vejledning hos Bedre bad Ishøj, når du besøger vores store udstilling af badeværelsemøbler og badeværelseudstyr. Vores fagligt dygtige personale står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. De vil også kunne vejlede dig om hvilken løsning der er smartest at vælge for dig, hvis du står overfor at skulle have et nyt badeværelse.

Få dine ideer visualiseret og se om de holder

Hos Bedre bad Ishøj kan du få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så er du sikker på at du vælger den rigtige løsning.

Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om en totalløsning for dit badeværelse. Du kan desuden med fordel booke en tid til et møde her på siden på forhånd.