Toiletter

 

wc


Stort udvalg af Geberit AquaClean douche toiletter og bidet toiletter

Hos Bedre Bad Ishøj har vi et stort udvalg af moderne tilbehør til dit badeværelse. Vi har for eksempel en lang række forskellige bidet toiletter, bidet wc, douche toiletter, douche wc, vasketoiletter og toiletter med skyllefunktion af mærket Geberit AquaClean.

Forbedret hygiejne og øget komfort

Denne type toilet har mange navne, men grundlæggende er ideen bag dem den samme, og de har alle det tilfælles at de forbedrer din hygiejne efter dit toiletbesøg. Et douche toilet renser nemlig de nedre regioner med en vandstråle efter toiletbesøget, hvorefter en varmeblæser sørger for tørringen. Dermed sparer man masser af penge på toiletpapir, samtidig med at rengøring med en vandstråle er meget mere nænsomt ved kroppens intime regioner.

Udbredt i udlandet

Douche toiletter er et meget mere udbredt fænomen i udlandet end herhjemme, og i f.eks. Schweiz er hele 9 pct. af alle toiletter udstyret med en eller anden form for hygiejnisk skyllefunktion. Ideen kommer fra et bidet, som mange måske kender i forvejen. Et bidet toilet inkorporerer bidet'ets funktioner i toilettet, så man altså har en slags 2-i-1 toilet. Samtidig er mange nyere bidet toiletter også udstyret med et lugtudsugnings filter, og oven i købet er de selvrensende.

Oplev en helt ny verden i vores store udstilling af douche toiletter

Vi har Sjællands største showroom med udstilling af badeværelsesmøbler og badeværelser, og her har vi også udstillet alle vore douche toiletter og toiletter med skyllefunktion. Her kan du se de mange forskellige modeller vi har udstillet, og du vil blive imponeret over de mange praktiske funktioner.

Monter på dit eksisterende badeværelse

Vi har både komplette løsninger, hvor vi sælger douche toiletter som en helhed, og vi har samtidig også bidet-sæder, som indeholder de samme grundlæggende funktioner som et douche wc - forskellen er blot at bidet-sædet kan monteres på dit eksisterende wc i hjemmet.

Professionel rådgivning om douche toilet

Vores fagligt dygtige personale står klar til at rådgive og vejlede dig omkring Geberit AquaClean douche og bidet toilet. De kan give dig inspiration til dit badeværelse, og rådgive dig om den smarteste løsning til lige netop dine behov. De har også en liste over hvilke toiletter der kan påmonteres et bidet-sæde, så du kan se om det er nødvendigt at købe et helt nyt bidet toilet, eller om du kan nøjes med et sæde.
Få en snak med vores personale når du besøger vores showroom, eller book et møde på forhånd her på siden.

Her skaber vi løsninger

Vi skaber løsninger med douche toiletter over hele Storkøbenhavn – herunder også i Ishøj, Greve, Solrød, Vallensbæk, Brøndby, Karlslunde, Hedehusene, Tåstrup, Sengeløse og Køge.