Nyt badeværelse

 

bad2


Få inspiration til nyt badeværelse hos Bedre Bad Ishøj

Hos Bedre bad Ishøj har du alle muligheder for at finde dit nye drømmebadeværelse i vores 750 m2 store udstilling af badeværelser. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet tilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser. Det kan spare dig for en masse tid, da du hurtigt og nem kan danne dig et klart overblik over samtlige moderne og funktionelle løsninger, som vi kan tilbyde dig. 

Skal vi klare installationen?

Har du samtidig ikke selv forstand på at udføre de mange VVS-installationer, der kræves i forbindelse med et nyt badeværelse, er det en opgave som vores dygtige og autoriserede VVS-montører kan stå for. Hos Bedre Bad Ishøj kan vi nemlig tilbyde dig en totalløsning. Ved en totalløsning er vi din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi tager selv kontakten til relevante håndværkere – herunder elektrikere, tømrer og murer, som er nødvendige for at løse opgaven. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelig resultat til den aftalte tid og i rette kvalitet.

Forskellig stil – forskellig smag

I vores udstilling har vi noget for enhver smag. Så om dit nye badeværelse skal være så prisvenligt som muligt, eller om du går efter top kvalitet og design, kan du med garanti finde det hos os.
Vi har en lang række af store internationale brands inden for tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig om du ønsker et nyt badeværelse til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer med gennemtænkte anvendelses-muligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Vi udfører også badeværelsesrenovering

Skal du have lavet en renovering af dit badeværelse, gør du også klogt i at søge inspiration i vores showroom. Vi har mange af vores produkter i store kombinationsmuligheder, der gør, at det ikke er nødvendigt for dig at udskifte hele badeværelset, men blot enkelte dele og elementer.

Ekspertise i montering

Hvis du skal bruge hjælp til at renovere, har vi også den nødvendige ekspertise i form af professionelle VVS-montører til at udføre arbejdet for dig. I forbindelse med en renovering eller en opsætning af badeværelse, kan vi også være behjælpelige med at hente andre håndværkere ind, hvis dette skulle være nødvendigt.

Professionel rådgivning og vejledning

Når du besøger vores udstilling, vil du samtidig kunne tage vores professionelle personale med på råd, inden du tager en stor beslutning om at få et nyt badeværelse, eller en beslutning om en renovering af det gamle. Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores møbler og tilbehør til badeværelset, samt om muligheden for at kombinere forskellige løsninger så de passer til dine behov.

Få visualiseret dine idéer

Vi kan også lave en 3D tegning over et nyt badeværelse, så har du en bedre mulighed for at forestille dig hvordan dit drømmebaderum vil se ud i dit hjem.

Start med et besøg i butikken

Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere. Du har også mulighed for at booke et møde her på siden.
Vi opererer over hele Storkøbenhavn og skaber funktionelle og veldesignede badeværelser – bl.a. også i Ishøj, Greve, Solrød, Vallensbæk, Brøndby, Karlslunde, Hedehusene, Tåstrup, Sengeløse og Køge.