Badeværelsesinspiration

 

o


Få badeværelsesinspiration hos Bedre Bad Ishøj

Savner du inspiration til hvordan du kan forny dit badeværelse, eller står du måske overfor at skulle have installeret et nyt, så kig forbi vores kæmpe showroom med udstilling af;

Du kan læse mere om vores showroom her

Hele paletten af løsninger

Du kan helt sikkert finde badeværelsesinspiration i vores 600 m2 store showroom, som er Sjællands største af sin slags. Det er muligt at finde et utroligt bredt udvalg af kendte mærker og produkter til dit badeværelse, i flere forskellige prisklasser og kvaliteter. Vi har alt fra de sikre og prisvenlige badeværelsesløsninger, til de mere vovede og designvindende badeværelsesmøbler og baderumstilbehør for feinschmeckere.

Besøg vores showroom og få god badeværelsesinspiration

Kom ind og besøg vores showroom, få inspiration og bliv imponeret over vores store udvalg af kvalitets- og designermærker. Vi har alt, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit badeværelsesdesign, og masser af badeværelsestilbehør, der kan peppe din badeværelsesindretning op.

Lad din smag styre valget

Det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal finde badeværelsesinspiration. Vi har mange forskellige store og velkendte internationale brands, men også mindre kendte mærker i vores store sortiment. Du kan selv bestemme om du er til baderumsmøbler i klassiske designs med badeværelsetilbehør, der passer ind i samme stil, eller om du er til de mere moderne løsninger med toptunet og indbygget teknologi i fx badeværelsesmøbler, toilet, badekar eller armaturer.

Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning

Når du besøger vores showroom, vil vores professionelle personale stå klar til at vejlede og rådgive dig omkring dine muligheder for indretning af dit badeværelse. Mangler du badeværelsesinspiration vil vi også hellere end gerne hjælpe dig og kaste lys over de utallige kombinationsmuligheder der er, når man skal indrette et badeværelse.

Sæt idéerne på papir, før du vælger

Vi kan også lave en 3D-tegning af dit nye badeværelse, ud fra de valg og den sammensætning af badeværelsesprodukter, du beslutter dig for, inden du træffer dine endelige valg. På den måde kan du også se det færdige produkt, inden det bliver sat op i din bolig. Du kan få en snak med vores dygtige personale, når du besøger vores showroom, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Se et væld af løsninger

Bedre Bad forhandlere over hele landet har gennem de seneste år udført et stort antal badeværelser – i forskellig størrelse, stil og med vidt forskellige indretning. Se et udvalg af de forskelligartede løsninger her.

Du kan læse mere om vores eget showroom her.

Her skabes perfekte løsninger

I tæt samspil med vores kunder skaber vi badeværelser over hele Storkøbenhavn – herunder i Ishøj, Greve, Solrød, Vallensbæk, Brøndby, Karlslunde, Hedehusene, Tåstrup, Sengeløse og Køge.