Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

 

 

Det personlige badeværelse

Badeværelses drømmen kan være et uoverskueligt projekt, og det kan samtidig være svært at danne sig det fulde overblik over samtlige løsninger på markedet. Dette kan et badtjek være med til at løse for dig. Et badtjek giver dig et effektivt og overskueligt overblik over samtlige badeværelsesløsninger, som du netop har mulighed for.

Hos Leon Petersen - Bedre Bad Ishøj tilbyder vi et gratis badtjek, som samtidig er ganske uforpligtende for dig. Du har her på siden mulighed for, at læse mere om vores badtjek, og hvilken betydning det kan have for din badeværelses drøm. Vi kunne med fordel tage udgangspunkt i udvidelse, omlægning og totalrenovering.

Et badeværelse er oftest forbundet med boligens komfort, og derfor kan et nyt og moderne badeværelse øge boligens samlede komfort. Husstanden får derved større glæde af boligens badeværelse, og vil samtidig opleve følelsen af øget komfort. Vores generelle erfaring er ligeledes, at et moderne og funktionelt badeværelse har en positiv effekt på boligens værdi. Det er en vigtig faktor, som mange glemmer, da en del af din investering til dit badeværelse kan betales tilbage gennem et eventuelt boligsalg.

 

Bestil dit badtjek allerede i dag

Vi starter med, at holde et møde sammen. Her vil vi gerne have, hvis du kan medbringe en grundtegningen for det nuværende badeværelse. Det er samtidig vigtigt inden mødet, at man har dannet sig et overblik over husstandens præferencer og behov. Derefter udarbejdes en plan for det nye badeværelse, hvor vi vil gøre brug af et smart 3D program, som i langt i højere grad kan visualisere det nye badeværelse. Samtidig udarbejdes en inventarliste, hvor vi blandt andet ser på valg af materialer, komponenter og badeværelsesmøbler.

 

Hvis du efterfølgende accepterer vores tilbud, så vil du få besøg af vores erfarne og kompetente medarbejdere. Vi kommer selvfølgelig på besøg, når det passer dig bedst. Besøget har til formål, at hjælpe med at skabe en vurdering, som skal konkludere om alt er som det skal være med udgangspunkt i den udarbejdede projektplan fra det tidligere møde. Derfor kan vi sammen skabe et badeværelse, som netop passer din husstands præferencer og behov.

 

Vær opmærksom på behovet

Det er vigtigt, at være opmærksom på sine præferencer og behov. Dette er Bedre Bad Ishøj bevidste om, da vi i mange år har sikret moderne og funktionelle løsninger til vores kunder. Her er vores generelle erfaring, at der sjældent er én badeværelsesløsning, som passer til flere typer af kunder. Årsagen er nemlig, at alle vores kunder har forskellige præferencer og behov. Det kan eksempelvis være, at man befinder sig i forskellige livsfaser. Hvis man eksempelvis har små børn, så har man i langt højere grad fokus på et praktisk badeværelse. Hvis man derimod har udeboende børn, så ønsker man sig måske et badeværelse med mange lækre og flotte funktioner og detaljer.

Når du bestiller et gratis og uforpligtende badtjek gennem Bedre Bad Ishøj, så kan du trygt stole på, at vi har stort fokus på individuelle behov og præferencer. Det er din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det betyder, at du får mest glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

 

Hvad skal du være opmærksom på?  

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste rum at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum. Årsagen heraf skal findes ud fra, at dit badeværelse er et vådrum, som dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter derfor store krav til valg af materialer og ikke mindst kvaliteten af arbejdets udførelse. Når du vælger Bedre Bad Ishøj, så vælger du samtidig en professionel VVS-installatør, som samtidig er BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige erfaring og viden til løsningen af alle typer af badeværelses opgaver.

 

Lad os sammen opnå din badeværelses drøm gennem kyndig ekspert rådgivning, og vores store engagement gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du bestiller dit badtjek nedenunder ved at indtaste dine oplysninger. Hvis du måtte have eventuelle tvivlsspørgsmål, så står vi altid til rådighed, og kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 

BOOK et gratis badtjek her: